Corendu logo

Aanbod atleten

Fysieke grenzen verleggen, inspirerende doelen behalen en het onmogelijke voor mogelijk houden, daar wil Corendu je bij helpen. Of je nu toewerkt naar jouw eerste triathlon, of je marathon PR wil verscherpen, met een flinke portie doorzettingsvermogen en een gegrond trainingsplan gaan we ervoor. 

Intake
De start van een ‘coach-atleet-samenwerking’ wordt altijd voorafgegaan door een intake-gesprek. Hierbij proberen we aandachtig te luisteren naar de noden en behoeften van de atleet. Wat is mogelijk en wat niet, dit zowel op familiaal als lichamelijk gebied.
1
Planning
Op basis hiervan wordt een globaal plan opgesteld. Hier kan de atleet al zien hoe we naar een vastgelegd doel zullen toewerken. Deze wordt regelmatig bijgestuurd en aangepast waar nodig.
2
Testen
‘meten is weten’. Voor het zwemmen, fietsen en lopen zijn er diverse mogelijkheden van testen. Welke test bij welke atleet het best past wordt eerst besproken en dan ingepland in het schema.
3
Schema
Op basis van het globaal jaarplan wordt wekelijks via het All-In-One coaching platform Coachbox het schema opgesteld.
4
Opvolging
Meestal wordt er op basis van een globale jaarplanning en een wekelijks schema gewerkt. Communicatie, overleg, feedback en bijsturing is essentieel.
5
d7f385f4-1150-420d-8530-2aa48c091eeb (1)

Maak een afspraak

“Je laatste succes is het begin van nieuwe doeleinden.
Ik kan je hierbij helpen!”

Luc Hoebeke