Corendu logo

Runeasi

Dankzij 8 jaar uitgebreid onderzoek aan de KU Leuven, maakt Runeasi het mogelijk om met haar innovatieve AI-technologie het gangpatroon nauwkeurig te meten.

Op deze manier kunnen professionele hulpverleners/trainers compensatiestrategiëen meten en op basis van wetenschappelijk onderbouwde inzichten werken aan het bewegingspatroon van de sporter. Runeasi kan een meerwaarde betekenen in zowel het preventieve gedeelte als het revalidatiegedeelte.

Je draagt deze riem tijdens een test protocol

Door screenings en analyses kunnen (overbelastings)blessures worden gedetecteerd en voorkomen dankzij bepaalde technieken of patronen te veranderen. Loopdata op het veld kunnen eveneens worden geïnterpreteerd, in functie van de terugkeer naar de specifieke sport. Runeasi heeft naast de wetenschappelijke evidence-based werkwijze en de grote nauwkeurigheid, ook het voordeel dat het zeer snel en gebruiksvriendelijk is.

Live feedback is voor een patiënt of sporter vaak een grote meerwaarde.

Op basis van de RunEasi resultaten en de loopopnames wordt er een volledige analyse opgemaakt en een remediëring uitgewerkt voor de betreffende atleet. Na 2 à 3 maanden worden deze testen dan opnieuw gedaan om de progressie te evalueren.